ImportStory's

Volkswagen Golf 1.5 TSI Highline – Sept. 2017

De Volkswagen Golf; het is en blijft “de maat der dingen”. Zeker in deze gefacelifte uitvoering die wij voor het gemak de Golf 7,5 noemen. Bij aanschaf is het vaak bloeden, een koopje zal de Golf nooit worden. Al helemaal niet in Highline uitvoering.
 
Wij hebben echter deze, nog geen jaar oude en slechts 10.000 KM op de klok hebbende, Golf 1.5 TSI DSG Highline met 150 PK voor een bedrag kunnen leveren dat een €3.000,- onder de in Nederland liggende prijzen ligt. Da’s gauw verdiend!
 
De auto komt uit de demonstratie-vloot van Volkswagen AG en hebben wij bij de dealer in de buurt van Offenburg gevonden. De auto is voorzien van een aantal fijne zaken zoals Cruise Control met afstandsradar; hiermee kan je in de file lekker een krantje lezen, de auto remt helemaal uit zichzelf. Ook navigatie en stoelen met massagestand zijn aanwezig. Dat laatste is in de file evenmin verkeerd 😉 Zaken als gereden snelheid en toerental van de motor leest men af vanaf het digitale dashboard. Sehr schön!
 
Vanzelfsprekend heeft de koper 2 jaar garantie op de auto. Waarom zou je überhaupt nog in Nederland zoeken…? Het kan voordeliger én completer met AutoRaad!

Meer ImportStory’s vindt u op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/autoraad/

Geef een reactie