BPM indicatie

Ontvang een gratis BPM berekening

Laat hier uw BPM berekenen

Benieuwd wat de laagste BPM voor uw nieuwe auto is? Wij geven u kosteloos binnen 1 uur een indicatie!

  Klanten waarderen ons met een 4.9/5

  Bekijk alle Google Reviews

  Veelgestelde vragen

  Er zijn legio argumenten om uw nieuwe auto in het buitenland te kopen! De meest belangrijke is de besparing die, afhankelijk van merk en type, tot meerdere duizenden euro's kan oplopen. Ook is het aanbod over de grens veel ruimer en zijn auto's vaak veel beter uitgerust.
  Kiezen voor AutoRaad betekent volledige ontzorging van A tot Z. AutoRaad zoekt, onderhandelt en importeert. AutoRaad is concurrerend geprijsd en onze aanpak wordt door onze cliënten met bijna 5 sterren gewaardeerd!
  Gemiddeld genomen zijn onze cliënten minimaal zo'n €2.500,- voordeliger uit t.o.v. een vergelijkbare auto die in Nederland wordt aangeboden. Uiteraard zijn onze kosten hier reeds vanaf getrokken.
  De hoeveelheid tijd die het proces van A tot Z kost hangt van diverse factoren af. In de praktijk zien wij dat het proces van begin tot eind 1,5 tot 2 weken duurt. Nauwelijks langer dan bij een aankoop in Nederland.
  Ook wanneer uw nieuwe auto uit het buitenland komt ontvangt u een in Nederland geldige garantie. Vraag ons naar de mogelijkheden.
  Ja, uiteraard kunt u uw huidige auto bij AutoRaad inruilen. Vraag ons naar de mogelijkheden.