Een auto importeren was nog nooit zo makkelijk

Een tweedehands auto kopen; in Nederland vaak onbegonnen werk. Het aanbod (jonge) tweedehands auto’s is beperkt, de prijzen zijn hierdoor hoog. Geen wonder dat het importeren van een tweedehands auto de laatste jaren steeds meer ingeburgerd is. Wij helpen u er graag bij. Met AutoRaad laat u uw auto importeren door échte ‘Petrolheads’!

Budget

€ 92,50

  • Volledig ingevulde BPM aangifte
  • RDW papierwerk
  • Altijd de laagste BPM
  • RDW Handleiding

Prijsbewuste keuze als u zelf de auto gaat importeren

Importbegeleiding

€ 495,-

  • U heeft de auto zelf al gekocht
  • BPM aangifte
  • Auto importeren
  • Veilige stalling tijdens wachttijd
  • Transport in overleg

Samen voordelig importeren!

Wynand Haecker

AutoRaad heeft mij met raad en daad bijgestaan in de zoektocht , de onderhandeling, het importeren tot en met het in nieuw staat afleveren van mijn auto. Het inhuren van AutoRaad heeft mij een hoop papierwerk bespaart en onder aan de streep een flink financieel voordeel opgeleverd.

Rutger van Walbeek

Heb deze zomer met behulp van AutoRaad al een auto geïmporteerd en zonder enige bedenking heb ik AutoRaad weer ingeschakeld voor nog eens zo’n traject. De klant staat centraal en dat geeft een vertrouwd gevoel. Gevraagd, maar ook ongevraagd krijg je advies en overal wordt aan gedacht. Kortom, met vertrouwen kijk ik er naar uit om straks mijn ‘nieuwe’ Duitser te kunnen rijden! Dank je wel Rutger Jan!

AutoRaad; De autoliefhebbers die aan uw kant staan!

AutoRaad is een dienstverlener die transparant werkt en volledig aan uw kant staat; geen verborgen kosten en andere zaken die de Autobranche een twijfelachtige reputatie hebben gegeven. Bewijs dat onze aanpak werkt? Lees onze Google Reviews!


Een auto die echt bij u past...

Het aanbod tweedehands auto's in het buitenland is groot, dat kan in uw voordeel werken. Maar hoe ziet u de spreekwoordelijke bomen in het overweldigende bos? AutoRaad schept duidelijkheid en blijft zoeken totdat uw droomauto gevonden is!


AutoRaad; betaalbare kwaliteit

AutoRaad werkt voornamelijk via het internet; dit maakt onze kostenbasis klein. Dit voordeel delen wij graag met u! Dit maakt dat onze tarieven tot de allerscherpste in de markt behoren.


Vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Benieuwd wat AutoRaad voor u kan doen? Neem gauw contact met ons op!