Over ons

Over AutoRaad

Wat vooraf ging

AutoRaad is medio 2016 door Rutger Jan Schimmelpenninck opgericht. Rutger Jan heeft na dé autoschool in Driebergen en de HEAO in Amsterdam bij verschillende organisaties gewerkt, vooral buiten de autobranche. Waaraan besteedt een overtuigd “petrol head” zijn vrije uren? Aan auto’s! Daarom heeft Rutger Jan zich tijdens zijn studie, en later naast zijn reguliere baan, bezig gehouden met auto-import (voornamelijk zogenaamde “Youngtimers”), autoverzorging (heerlijk een dagje poetsen!) en het (gevraagd of ongevraagd) adviseren van vrienden en familie over alles wat met auto’s te maken heeft. Uiteindelijk werd de stap naar zelfstandigheid in de lente van 2016 gezet en was AutoRaad een feit!

Rutger Jan Schimmelpenninck

Eigenaar AutoRaad

Waarom AutoRaad

AutoRaad is opgezet omdat er in de autobranche, van oudsher een conservatieve branche, nog te weinig gebruik wordt gemaakt van de mogelijkheden en de transparantie die het internet ons biedt. Anders gezegd: het kopen van een nieuwe auto of het importeren van een tweedehands auto kan anders, sneller en vooral voordeliger. Onnodige franje, die u uiteindelijk zelf betaalt, zult u bij AutoRaad niet vinden. Bewijs dat onze aanpak werkt vindt u in de reviews die onze cliënten over ons geschreven hebben. Met een waardering van 4,9 uit 5 heeft AutoRaad meer dan een handjevol tevreden cliënten.

Sjoerd Verhoeven

Bedankt voor je goede professionele aanpak en laagdrempelig contact. Spreekt gelukkig vloeiend Duits wat het importeren van mijn Audi S5 uit Luxemburg en dezelfde auto van mijn broer uit Duitsland erg makkelijk maakte. We hebben nauw contact gehad en echt samen het beste resultaat behaalt. Bedankt voor alles.

Bas Bijl

Autoraad heeft me geweldig geholpen bij het vinden van de geschikte Volvo met de lastige specificatie die ik zo graag wilde maar nergens kon vinden. Zij vonden deze wel en snel. Geweldige service! En koop me volgende auto zeker weer hier.

Luuk H

Import van BMW5 serie door AutoRaad was voor mij een nieuwe maar zeer geslaagde ervaring. De door Rutger Jan geleverde service is professioneel, met kennis van zaken en tegen vast tarief. All-in-all een ‘importeur’ die volledig aan de kant van de koper staat en meedenkt met de koper. Top!

Al meer dan

350

Tevreden klanten gingen u voor

De combinatie van onze kennis van zaken, passie voor auto’s en lage overheadkosten zorgen ervoor dat u altijd met een auto eindigt waar alle betrokkenen een prettig gevoel aan overhouden.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Bekijk onze pakketten BPM indicatie aanvragen