ImportStory's

MINI Cooper Pepper – Juli 2017

Hoewel de huidige variant van de Mini, zoals hieronder getoond, wat maatvoering betreft aardig in de buurt komt van auto’s als een Volkswagen Golf, is en blijft het een Mini. Goed, een “maxi-Mini” dekt de lading wellicht beter…
 
Goed, eerst de droge feiten; de besparing t.o.v. een origineel Nederlands exemplaar bedraagt zo’n €2.000,- inclusief alle kosten zoals transport, BPM etc. Daarbij komt nog eens dat het aanbod van fraaie, jong gebruikte Mini’s in Der Heimat véél groter is dan in Nederland.
 
Dit exemplaar uit juli 2017 vonden wij bij de BMW Dealer in het Noord-Duitse Bremen en heeft slechts 11.000 KM op de teller. De auto was van een medewerker van BMW AG en dus geen ex-huurauto (hoewel wij hier in principe geen bezwaar tegen hebben).
 
De auto is voorzien van een 136 PK sterke 1.5 liter tellende 3-Cilinder (die je amper hoort) en is onder andere voorzien van een Head-up display, navigatie, climate control, stoelverwarming etc. Wat hem extra doet opvallen is het contrasterende zwarte dak en zwarte velgen. Écht een leuke auto! En het goede nieuws; er staan er genoeg bij onze Oosterburen! Wilt u ook een voordelige Mini mét fabrieksgarantie etc? AutoRaad helpt graag!

Meer ImportStory’s vindt u op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/autoraad/

Geef een reactie