Algemeen

Audi A3 Sportback 2.0 TDi Quattro 184 PK – Sept.-2017

AutoRaad werkt een anders dan de meeste import-dienstverleners… Meer dan eens krijgen wij de opdracht om de mooiste en meest luxueus uitgevoerde exemplaar van een bepaald type auto te zoeken. Dit gebeurde onlangs weer en dan met de vraag om de gaafste Audi A3 Sportback te zoeken en te importeren.
 
Ik denk dat wij daar aardig in geslaagd zijn! Hieronder ziet u een uit september 2017 stammende Audi A3 Sportback 2.0 TDi Quattro 184 PK S-Line S-Tronic (en dan missen we vast nog een gedeelte van de naam…)
 
Goed, deze auto is voorzien van een 184 PK sterke EURO 6 Dieselmotor die de aandrijfkracht, via een 7-Traps automaat over alle 4 wielen verspreid. De auto is onder andere voorzien van een virtual dashboard (zoom maar eens in op foto 3, heel gaaf! 🙂 en adaptive cruise control, hetgeen geen overbodige luxe is wanneer je 50.000 KM per jaar rijd…
 
Een A3 Sportback in deze uitvoering is zeer zeldzaam in Nederland. Niet gek aangezien deze auto een nieuwprijs had van ongeveer €63.250,-… Nu staat deze, in nieuwstaat verkerende, Quattro voor “slechts” €41.000,- voor de deur. Toch fijn; 1 jaartje wachten en 35% besparen!
 
Vaak sluiten wij dergelijke posts af met de mededeling dat er nog genoeg te vinden zijn. Bij deze auto zijn wij daar echter niet zo zeker van…

 

Meer ImportStory’s vindt u op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/autoraad/

Geef een reactie