ImportStory's

Mini Cooper 5d 136 PK – December 2015

Coronacrisis of niet… Bij AutoRaad werken we -op gepaste afstand- gewoon door! En zo hebben wij onlangs de hier getoonde 5-deurs Mini Cooper afgeleverd. De (new) Mini Cooper, die eind 2015 werd geïntroduceerd, vindt schrijver dezes een heerlijke auto. Zeker wanneer deze van een 136 PK sterke 1.5 motor uit de schappen van moeder BMW is voorzien. Sterk en zuinig. Het directe sturen is soms even wennen, net als het wat harde onderstel maar dit past natuurlijk het beste bij zo’n kekke stadsauto!

Als 5-deurs is deze Mini Cooper overigens geen kleine stadsauto… Goed, hij biedt niet de ruimte van een Golf, om maar eens iets te noemen, maar met zijn vieren pas je er prima in!

Deze Mini Cooper in Pepper-trim komt uit december 2015 en hebben wij in het Duitse Saarland gekocht. De auto reed echter in het naburige Luxemburg rond. Met amper 56.000 KM op de teller is deze Mini nog zo goed als nieuw… Inclusief een set winterbanden op origineel Mini lichtmetaal bedroeg de investering €14.000,-. Dat is minimaal €2.000,- minder dan men in ons land voor een dergelijke auto vraagt…  

Geef een reactie