ImportStory's

VW Passat Variant 1.4 TSi Comfortline – Maart 2014

Veel van onze cliënten hebben geen specifiek merk of model in het hoofd wanneer ze zich bij AutoRaad melden. Een wens die wij hierbij vaak horen is dat een nieuwe auto veel bagageruimte moet bieden en er 3 kinderen op de achterbank moeten passen. Benzine met automaat is natuurlijk een “no-brainer”. Wanneer met rond de €15.000,- te besteden heeft dan is een Volkswagen Passat Variant van het type B7 met 1.4 TSi motor een auto die wij vaak warm aanbevelen. Dit omdat het een supergrote auto is waarmee je de komende jaren bepaald niet voor gek zult rijden en exemplaren van na 2012 technisch vaak probleemloos zijn. Daarbij spreekt het merk vaak meer aan dan het wat maatvoering betreft grotere en vaak voordeligere Skoda. Wat ons betreft onterecht maar de klant is vanzelfsprekend koning 😉

 

Goed, het exemplaar dat u hier ziet, gespoten in chique “Night Blue” is van maart 2014 en heeft slechts 83.000 aantoonbare kilometers op de teller. De auto werd verkocht door een officiële Volkswagen Dealer uit het Zuid-Duitse Freising. Dit betekent dat de auto 1 jaar “Das Welt” garantie heeft. Vanzelfsprekend is deze in de gehele EU geldig. De auto is, zoals u op de foto’s kunt zien, werkelijk als nieuw! Daarbij voorzien van een aantal fijne opties zoals navigatie met BlueTooth af-fabriek. Ook lag er bij aankoop een set winterbanden op VW velgen in de achterbak. Het onderhoudsboekje bevat alleen stempels van officiële VW werkplaatsen.

 

Al met al heeft onze cliënt bij deze aanschaf net geen €1.500,- bespaard t.o.v. in Nederland aangeboden exemplaren. Wellicht nog belangrijker; voor minder geld heeft men méér zekerheid; wat ons betreft telt een merk-garantie van 1 jaar zwaarder dan Bovag / Dealergarantie van 6 maanden. Toch?!

Geef een reactie