ImportStory's

Volvo XC60 D4 Summum – December 2016

Het ophalen van een nieuwe auto bij de dealer, het lijkt zo leuk… Je loopt het glazen paleis binnen, de receptionist knikt vriendelijk naar je, de verkoper loopt je glimlachend en met uitgestoken hand tegemoet, je nieuwe auto staat, wellicht zelfs onder een witte doek, glimmend op je te wachten. Leuk hoor. En dat mag ook wel voor dat geld!
 
Maar stel, wegens tijdsgebrek wil je de auto op zondag ophalen! Tsja, dat kan dan weer niet bij zo’n clichématig glazen paleis! Natuurlijk kan dit wél bij AutoRaad! En die fraaie Volvo is ook nog eens een dikke €4.000,- voordeliger dan bij de vlotte IVA-boys! 😉 (hoewel schrijver dezes dat zelf ook is…)
 
In dit geval vonden wij deze 2 jaar oude en 190 PK sterke XC60 D4 bij de officiële Volvo dealer in Frankfurt am Main. De auto heeft slechts 45.000 KM op de klok en is, zoals je mag verwachten, als nieuw!
 
Van rijverboden m.b.t. diesels heeft deze Volvo geen last aangezien het een zeer schone EURO6 diesel betreft. Dit gecombineerd met het jaar garantie maakt de aanschaf tot een risicoloze…
 
Het is alweer de derde XC60 die wij in 2018 mochten importeren. Aangezien deze D4 een 8 ipv. 6-traps automaat heeft is dit wellicht zelfs de meest fijne en zuinige van het stel. Goed, in Frankfurt am Main weten wij er meer te staan… Dus als je er ook een wilt, wij helpen graag! 🙂
Meer ImportStory’s vindt u op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/autoraad/

Geef een reactie