ImportStory's

Volkswagen T-Roc 1.5 TSI DSG Sport – Augustus 2019

Volkswagen introduceerde in 2017 de hier getoonde T-Roc. Op haar website jubelt Volkswagen dat je met deze auto gegarandeerd een (goede) indruk achter laat… Het beste van de Golf en de Tiguan verenigt in een nieuwe SUV die klaar is voor elk avontuur! Of deze Atlantic-Blauwe T-Roc veel avonturen zal beleven als tweede auto valt te betwijfelen maar in zijn nieuwe onderkomen in Gelderland is het aardig heuvelachtig dus wie weet…

Deze Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Sport Business R met DSG automaat komt uit augustus 2019 en heeft bij zijn eerste eigenaar, een Duits bedrijf op gebied van sport-sponsoring, 22.000 KM gereden. Deze club bestelde een aantal fijne opties; een achteruitrij-camera, Blind-spot indicator, 18” velgen, Sport-Plus pakket, schakelflippers, draadloze smartphone lader etc, het zit er allemaal op.

In Nederland vraagt de Volkswagen dealer al gauw €32.000,- voor een dergelijke auto. De Volkswagen dealer in Duitsland vraagt een stuk minder en zo staat de auto rijklaar voor €29.000,- bij onze cliënt voor de deur. En ja, dat is inclusief 2 jaar (fabrieks)garantie!