ImportStory's

Audi A4 Avant 2.0 TFSi Quattro – Maart 2017

De eerste berijder van deze 252 PK sterke en vierwielaangedreven Audi A4 Avant 2.0 TFSi Quattro beschikte, toen hij on het voorjaar van 2017 een nieuwe auto uit mocht zoeken, over een flink leasebudget! Niet alleen bestelde hij de auto in de zogenaamde “S-Line Black Edition” uitvoering, ook zette deze meneer of mevrouw een kruisje bij fijne opties zoals Matrix-LED koplampen (inclusief die leuke “Boomerang achterlichten”!), B&O Soundsystem, Panoramadak, volledig digitaal dashboard, verstelbare lendesteun, geluidsisolerend glas etc.

In Nederland zou de auto in deze configuratie een vette €75.000,- moeten kosten. Een bedrag waar je eveneens een aardige A6 voor zou kunnen krijgen… Vanzelfsprekend ging de auto netjes en voorschriftmatig naar de Audi Dealer in Hamburg voor het periodieke onderhoud. En zo staat er na een kleine 45.000 KM een heerlijk frisse en buitengewoon goed uitgeruste en uitgevoerde Quattro op de stoep. Alsnog een investering van €40.000,- maar toch een fijn gevoel om te weten dat de eerste €35.000,- afschrijving door een ander betaald werd! 😉

Wellicht ziet u ‘m eens rijden in de kop van Noord-Holland, deze in “Daytonagrau” uitgevoerde A4. Voorwaar een auto met “überholprestige”!