ImportStory's

Volkswagen ID.4 Pro 204 PK – December 2020

Kent u die mop van een man die naar de Volkswagen dealer ging om een Volkswagen ID.4 met warmtepomp te bestellen? Nou ja, grappig is het eigenlijk niet; hem werd medegedeeld dat de wachttijd minimaal 12 maanden was en met een warmtepomp waarschijnlijk nog een “beetje” langer…

En aldus wendde deze man zich tot AutoRaad en zijn wij op pad gegaan naar het mooie Main-Spessart Kreis (net in Beieren) alwaar deze net zo mooie, 204 PK sterke ID.4 Pro en in december 2020 voor het eerst tenaamgestelde ID.4 te koop stond. De auto werd gebruikt door een medewerker van Volkswagen AG en is mede daarom goed van opties voorzien waaronder de begeerde warmtepomp die er bij koud weer voor zorgt dat de verwarming minder actieradius opsnoept t.b.v. het verwarmen van de auto.

Voor het prijsverschil (een kleine €600,- netto) was het bij deze opdracht duidelijk niet te doen. Beschikbaarheid wel! En dat de auto nog nét van 2020 is heeft de prettige bijwerking dat onze client de komende 3 jaar “slechts” 8% in plaats van 12% hoeft bij te tellen. Wie het kleine niet eert…!