ImportStory's

Seat Tarraco 1.5 TSI Style Business – Juni 2021

Niets zo persoonlijk als smaak! De VAG groep levert auto’s in vele smaken. Als we -lekker vergezocht- de vergelijking maken met eten dan heeft men voor de liefhebber van “Svicková na smetanê” (runderlende in roomsaus) het merk Skoda, voor liefhebbers van een goede schnitzel is er Volkswagen, (en Audi of Porsche) en voor de liefhebber van paella is er natuurlijk SEAT! (door ons nog altijd in kapitalen geschreven)

Onze client wilde van Tsjechië (Skoda Octavia) switchen naar een grote Spanjaard en wel een 7-zits Tarraco. Feitelijk dezelfde auto als een Volkswagen Tiguan Allspace of Skoda Kodiaq maar dan afkomstig uit Spanje. Een auto die je, zeker in Nederland, niet heel vaak ziet rijden.

Deze Tarraco is voorzien van een 150 PK sterke 1.5 motor i.c.m. DSG automaat en is precies een jaar oud. In dit jaar reed deze SEAT bij onze oosterburen slechts 12.000 KM (in dienst van een dealer). De prijzen van (zeer) jonge auto’s zijn nog steeds ongekend hoog dus all-in bespaarde onze client “maar” 15% t.o.v. de nieuwprijs van €50.500,-. Maar dan kan je wél direct instappen en wegrijden in plaats van 1,5 jaar wachten 🙂