Algemeen

Renault Captur 1.2 TCe Aut. – Mei 2018

De Renault Captur is vooral in trek is bij mensen die graag wat hoger zitten. In een vergrijzende wereld is de Captur derhalve een populaire auto! Dit ziet men terug in de prijzen voor gebruikte exemplaren; die dalen relatief gezien weinig. Bijkomend probleem is dat het vinden van een exemplaar in een niet te “schreeuwerige” kleur bepaald geen sinecure bleek!

Maar ook in dit geval bood de reusachtige markt in Duitsland uitkomst! Deze blauwe Captur met een zilver dak stond in het oosten van Duitsland te koop. De Captur met 120 PK sterke motor die gekoppeld is aan een automatische transmissie komt uit mei 2018 en heeft bij 1 eigenaresse slechts 14.000 KM gereden…  Hoewel wij niet volledig op de hoogte zijn van de optielijst van Renault durven wij de stelling aan dat deze Captur behoorlijk full-option is… LED verlichting, verwarmde stoelen, navigatie, achteruitrijcamera, het zit er allemaal op.

Het prijsverschil t.o.v. de in Nederland gangbare prijzen bedroeg in dit geval slechts €750,-. Maar goed, een bedrag dat alsnog de moeite waard is en een auto die eens niet rood, wit of zwart is. En eindelijk de eerste Renault in het bijna 4 jarige bestaan van AutoRaad! 🙂

 

Geef een reactie