ImportStory's

BMW X5 40e Hybrid M-Sport & Volvo XC90 T6 Inscription

Over het algemeen lukt het ons aardig om onze volgers op de hoogte te houden van de auto’s die er door onze handen gaan. Uiteraard vervelen we u niet met elke auto; op een gegeven moment weten wij ook niks meer te melden over een Golf 1.0 TSI (goede auto overigens! En ook nog eens heel zuinig!). Er glipt er dus wel eens een door het net maar dat de volgende twee SUV’s hetzelfde lot ten deel viel is erg jammer! Dat zetten we dus graag recht.

Afgelopen mei importeerde wij deze in april 2017 voor het eerst geregistreerde BMW X5 40e Hybrid M-Sport met 42.000 KM op de teller. Hoewel de auto door een Duitse dealer werd verkocht was de auto in België geregistreerd. In België kan men veel maar het land staat bepaald niet bekend om haar goede chauffeurs en kundige wegenbouwers… (hoewel dat laatste verbeterd is) Een land waarin wij daarom niet graag shoppen. Maar deze X5 bewijst dat het anders kan; op wat kleine sporen van gebruik na staat er een gekoesterde, in originele staat verkerende en dealeronderhouden SUV die all-in maar liefst €4.000,- minder kostte dan een vergelijkbaar Nederlands exemplaar.

Cliënten die na enige tijd terugkom en voor een nieuwe auto zien wij graag! En zo importeerde wij voor een client van het eerste uur deze in Juni 2018 voor het eerst in Duitsland in gebruik genomen Volvo XC90 T6 Inscription. Een Zweedse Duitser zoals wij ze graag zien; full-options en een eerste eigenaar die vergat dat hij de auto überhaupt in de garage had staan… Er stonden afgelopen zomer pas 35.000 KM’s op de teller. Amper ingereden. Raar eigenlijk; zo’n fijne en ruime auto die door het Bowers & Wilkins soundsystem een ware concertzaal op wielen is, zouden wij voor elk wisjewasje pakken! 🙂 Ook hier bedroeg de besparing -iets naar boven afgerond- €4.000,-…