ImportStory's

BMW X3 25i xDrive – November 2008

De eerste serie van de BMW X3 (intern ook wel de E83 genoemd) was bij zijn introductie in 2003 een auto die niet bij iedereen in de smaak viel. Vooral de gebrekkige c.q. Amerikaanse afwerking van het interieur was hier debet aan.
 
In 2006 werd dit model grondig aangepast, exemplaren van na deze datum waren derhalve stukken beter! De hier getoonde X3 25i xDrive is van november 2008 en is voorzien van een M-Sports Package; in de uitvoering een auto waar wij enthousiast van worden! Zeker wanneer het een aantoonbaar dealeronderhouden exemplaar met slechts 118.000 KM op de teller betreft. De auto kochten wij van de tweede eigenaar die de auto 10 jaar lang pamperde en de auto in een verwarmde garage stalde.
 
De optielijst is behoorlijk lang, hetgeen vaker het geval is bij auto’s die de eerste maanden van hun leven als demo-auto van BMW AG fungeerde. De belangrijkste opties van deze X3 zijn onder andere het reeds genoemde M-Sport package, Xenon verlichting, Navigatie af-fabriek, sound-system, Xenon verlichting, verwarmde voorstoelen en achterbank en een panoramadak.
 
Prijs voor al dit moois? Nog geen €15.000,-… En dan inclusief een set vrijwel nieuwe winterbanden op originele BMW velgen.

Geef een reactie