ImportStory's

BMW X3 2.0i xDrive Executive – Aug. 2015

AutoRaad importeert veel BMW’s. Niet omdat we andere merken weigeren, zeker niet, maar puur omdat het zeer gewilde auto’s zijn. Niet verwonderlijk, het zijn en blijven fantastische auto’s!

Een opdracht om een jonge BMW X3 te zoeken kregen wij in het bijna 2-jarig bestaan van AutoRaad nog niet, tot eventjes geleden. Het was bepaald geen sinecure, een geschikt exemplaar te vinden…

In Nederland zijn X3’s sowieso veel te duur. In Duitsland worden er veel exemplaren aangeboden die hun eerste levensjaren in de Verenigde Staten hebben gereden. Hoewel ze er goed uitzien laten wij deze exemplaren links liggen; we kijken niet graag naar en mijlenteller en de geschiedenis van dergelijke voertuigen is lastig na te gaan.

Gelukkig vonden we dit, 184 PK sterke, origineel Duitse exemplaar. Nog een échte x-Drive ook dus volwaardig vierwielaangedreven ipv. alleen achterwiel.

De auto is onder andere voorzien van een leren interieur, Panoramadak, HiFi Professional, zomer en winterbanden, cruise control etc. De prijs van dit alles? Nog geen €35.000,-… En dat voor een 3 jaar oude auto met nét 30.000 KM op de klok.

Met een beetje geluk vinden we net zo’n fraaie voor u!

Meer ImportStory’s vindt u op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/autoraad/

Geef een reactie