ImportStory's

BMW 320i Touring 2008 & BMW 118 Cabriolet 2011

BMW: toch een beetje het “huismerk” van AutoRaad… Van de 3-Serie E90/E91 hebben wij reeds meer dan 10 exemplaren mogen importeren. Daarbij zie je in deze duo-post de derde BMW 1-Serie Cabrio die door ons werd gevonden en geïmporteerd.
 
Beide auto’s hebben gemeen dat ze allebei in een bijzonder nette staat verkeren, een verleden bij BMW A.G. hebben én dat hun Nederlandse eigenaren niet alleen een mooiere auto hebben dan op de Nederlandse markt beschikbaar was, maar ook nog eens meer dan €1.000,- hebben bespaard op de aankoop.
 
We beginnen met de 320i Touring uit 2008: deze auto heeft de nieuwe motor met 170 PK en is voorzien van de zeldzame sportstoelen met verstelbare “wangen” en verwarming. De komt van de eerste eigenaar die werkzaam was bij BMW A.G. in München. Alle stempels in het onderhoudsboekje zijn dus ook afkomstig van de officiële BMW dealer. Aangezien de auto altijd overdekt heeft gestaan zie je de 130.000 KM bepaald niet af aan de auto. Oh ja, de obligate rubber matten en extra set winterbanden maken het geheel af.
 
De 118i Cabriolet uit 2011 heeft slechts 70.000 KM op de klok en fungeerde het eerste halfjaar van zijn leven als demo van het hierboven reeds genoemde BMW A.G. in München. Hierna werd de auto als 2e auto ingezet bij een gezin uit Hannover die de auto netjes in de garage parkeerde naast hun BMW X3. Ook bij deze auto werd het onderhoudsboekje door de officiële BMW Dealer afgestempeld en vertoont de koets amper sporen van gebruik. Ook hier wederom de obligate rubber matten én aparte set winterbanden.
 
Inmiddels zijn wij dus aardig actief met BMW! Het wordt tijd voor bmwmakelaar.nl… 😉

 

Meer ImportStory’s vindt u op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/autoraad/

Geef een reactie