ImportStory's

BMW X1 20i xDrive – Januari 2021

De zoektocht naar een zo goed als nieuwe, vierwielaangedreven, bij 200 PK sterke BMW X1 bracht ons dit keer naar… Assen! Ja, Assen. In Drenthe. Niet Asse in België. Duitsland kent, voor zover wij weten, überhaupt geen plaats met die naam.

Tsja… Het zijn rare tijden, ook voor de auto-industrie. BMW Dealer Vriesendijk Assen kan evenmin aan goede jong gebruikte auto’s komen en betrok deze anderhalf jaar oude BMW X1 20i xDrive van BMW Duitsland. Een poule waaruit wij tot enige maanden geleden ook mochten vissen maar nu, door het gebrek aan jong gebruikte auto’s, alleen nog voor officiële BMW dealers beschikbaar is. Tsja…

Wij konden in den vreemde geen betere deal vinden dan deze en aldus wikkelde wij de koop bij Vriesendijk voor onze client af.

De auto reeds slechts 18.000 KM als “vorführwagen” voordat deze naar ons land kwam. Gebruikssporen heeft de auto uiteraard amper. Nieuw zou de auto nét geen €60.000,- gekost hebben. Nu staat hij met een korting van 28% voor de deur. Uiteraard inclusief BMW Premium Selection garantie.