ImportStory's

BMW 340i Touring xDrive M-Sport – December 2015

Luxemburg; je bent erdoorheen voordat je er erg in hebt… Maar ondanks de bescheiden omvang van het land herbergt Luxemburg, naast de goedkope brandstof en sigaretten, veel fijne en “dikke” auto’s! Deze BMW 340i Touring xDrive M-Sport uit december 2015 is zo’n auto.

Het was al weer even geleden dat we een BMW 3-Serie te logeren hadden, met deze 326 PK sterke 6-cilinder vielen we met de neus in de boter; wat een fijne auto! Een auto die je aantrekt als een fijne en warme jas. Een auto die de bestuurder maximaal betrekt bij wat er gaande is tijdens het rijden zonder hierbij storend te worden. En met 326 PK in combinatie met vierwielaandrijving rijdt deze F31 simpelweg bizar goed.

De 340i is een vrij zeldzame verschijning, al helemaal als vierwielaangedreven xDrive. Deze 340i werd in december 2015 voor het eerst toegelaten als demonstratieauto van BMW Dealer Schmitz. De auto is uitgevoerd in Individual Lackierung “Tansanitblau Metallic” in combinatie met een Leder Dakota “Oyster”, oftewel, grijs / wit. En dat ook nog eens in combinatie met donkere hemel-bekleding. Kan het nog mooier?! Naast het M-Sport pakket kreeg de auto af-fabriek een panoramadak, achteruitrijcamera, sport-automaat met flippers aan het stuur, Harman-Kardon soundsystem en nog vele andere fijne zaken mee.

Na een half-jaar in dienst van BMW Schmitz kwam de auto in handen van een BMW liefhebber uit Manternach die de auto tot enkele weken geleden en 80.000 KM lang zeer goed behandelde en, getuige de map met facturen, voor elk wisjewasje naar BMW bracht. Zo zien wij het graag!

Met €34.000,- is de auto niet het koopje van de week maar uniek is de auto absoluut! Vind maar eens een tweede in Europa, al helemaal voor dit bedrag…