ImportStory's

BMW 320i Touring M-Sport E91 – Mei 2011

De BMW 3-Serie van het type E90 / E91 werd tussen 2006 en 2012 gebouwd. Een fijn sturende auto die ook nog eens goed in elkaar zit. Nou ja, de diesels van voor de facelift waren en zijn “bulletproof”. De benzinemotoren, en dan vooral de viercilinders, van zowel voor als na de facelift (die in 2009 plaatsvond) konden een hoop ellende geven. We kunnen er inmiddels boeken over schrijven… De Touring -de E91- is een auto die wij sinds de start van ons bedrijf, eind 2016, veelvuldig te logeren hebben gehad; ik heb ze geteld en kwam tot maar liefst 23 stuks. De laatste maanden c.q. jaren echter kregen we weinig tot geen opdrachten meer voor een E91.

Maar toen opeens popte de volgende BMW 320i Touring M-Sport uit mei 2011 op ons scherm… En die is mij een partij mooi! En “vol” is ‘ie ook! De auto begon zijn leven bij BMW AG zelf. Na een driekwart jaar kwam de auto bij een particulier uit het niet zo gezellige Duisburg terecht. Deze hield de auto vooral binnen in de garage want na bijna 10 jaar bezit staan er slechts 75.000 aantoonbare kilometers op de teller. Voor dit geringe aantal kilometers kan men beter iets elektrisch kopen en aldus kwam de auto via de Lexus dealer in Duisburg bij onze cliënt terecht.

Voor iets meer dan €15.500,- is deze E91 bepaald niet het koopje van de week maar probeer er maar eens te vinden met deze geringe kilometerstand en voor dit bedrag.

Ja, dit is wellicht wel de mooiste E91 die wij te logeren hebben gehad. Hoe dan ook, in de top-3 staat hij zéker!