AutoRaad Info

Audi A4 Avant 40 TFSi Ultra – Januari 2019

Mensen die een jong-gebruikte Audi in Nederland kopen zijn, sorry dat we het zo cru stellen, niet goed bij hun hoofd… Op deze uit januari 2019 stammende en 190 PK sterke Audi A4 Avant 40 TFSi bedraagt de besparing maar liefst €8.000,-! En ja, de auto komt keuring bij Audi Hannover vandaan, heeft geen schadeverleden, heeft voor onderhoud alleen Audi werkplaatsen van binnen gezien en krijgt -uiteraard- een jaar garantie.

De “normale” stoelen van Audi zijn wat vlak en niet in hellingshoek verstelbaar. Gelukkig bestelde de eerste eigenaar van deze Avant niet alleen leren bekleding maar ook de fijnere stoelen met verstelbare lendesteun.

Audi noemt de 40 TFSi “MHEV” hetgeen staat voor “Mild Hybrid Electric Vehicle”. We zullen u niet vervelen met de details van dit systeem maar merken op dat, mede door deze toevoeging, de auto met gemak 6L/100 KM rijdt, hetgeen voor een 2-liter met 190 PK bepaald niet slecht is.

Een fijne en fraaie auto, al zeggen we het zelf! En dat voor €8.000,- minder dan in Nederland en met dezelfde zekerheden! Een échte “no-brainer”, toch?!