ImportStory's

BMW 320i Touring F31 – Maart 2017

Als kopers van jong gebruikte voertuigen mogen we onze auto-minnende Oosterburen dankbaar zijn… Neem nou deze uit maart 2017 stammende en 184 PK sterke BMW 320i Touring Aut. Luxury-Line; de eerste eigenaar bestelde deze auto nieuw bij BMW Hamburg, en kruiste, bovenop de al behoorlijke standaarduitrusting, ook nog een de opties Elektrische voorstoelen met geheugen, 360-view camera, lane-assist, parking-pack, grootlicht-assistent, alarm af-fabriek en nog wat andere comfort-verhogende zaken aan. Daarbij werd de auto in de chique kleur “Imperial Blau” gespoten, weer eens wat anders dan zwart en nog fraaier in combinatie met het cognac gekleurde leer. 

Toen meneer de auto eindelijk in ontvangst nam besloot deze er slechts 6.700 KM per jaar mee te rijden… En zo staat er een gebruikte maar vrijwel nieuwe 320i Touring met 2 jaar BMW Premium Selection garantie voor de deur voor “slechts” €31.500,-. Nieuw kostte de auto in deze configuratie maar liefst €54.200,-. In Nederland zou de afschrijving op de nieuwprijs derhalve al meer dan een euro per kilometer bedragen. Bizar!

Ook hier geldt dat een vergelijkbaar uitgeruste auto in Nederland lastig te vinden bleek. En al helemaal voor deze prijs en met deze garantie. Ook interesse in zo’n fraaie Touring? Neem vooral contact met ons op! Wij helpen u graag!