ImportStory's

Audi A3 Sportback Design 35 TFSI S-Tronic – April 2019

Het onderwerp afschrijving op een nieuwe auto blijft ons mateloos fascineren! Ook bij de hier getoonde 150 PK sterke Audi A3 Sportback Design 35 TFSi S-Tronic is na amper 1 jaar en 20.000 KM 36% voordeliger in aanschaf dan wanneer deze nieuw was. Wachten wordt beloond! Overigens is het aanschaffen van een dergelijke premium auto als deze Audi A3 een goedkope zaak; de investering bedraagt altijd nog €28.500,- rijklaar op Nederlands kenteken.

Deze in “Monsun-Grau” gespoten Sportback reed de genoemde 20.000 kilometers in dienst van Audi AG in Ingolstadt. Personeelsauto’s worden vaak goed aangekleed, en zo beschikt deze Audi over 18” S-Design velgen, het uitgebreide Audi Connect navigatie en infotainment systeem, Audi Pre-sense, Audi Sound-system, donkere hemelbekleding, Optik-pakket Audi Exclusive in Titan-zwart en nog een aantal andere zaken zoals climate control en verwarmde stoelen.

Ook mooi meegenomen is dat de auto tot maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie heeft. En zo was het wederom meer dan de moeite waard om de tocht naar Audi Stuttgart te ondernemen; méér auto voor minder geld!