ImportStory's

Volkswagen e-Golf 136 PK – September 2017

De volledig elektrische Volkswagen e-Golf is in Nederland een behoorlijk populaire auto, een voor de hand liggende reden hiervoor is dat de auto voor de zakelijke rijder de nodige financiële voordelen, zoals een lage fiscale bijtelling, heeft. Maar inmiddels weten wij dat de goede rij-eigenschappen en het simpele feit dat deze e-Golf in het dagelijks gebruik simpelweg een erg handige auto is; de actieradius is immers voor gebruik binnen Nederland perfect (reken op zo’n 250 KM op een volle accu). En als klap op de vuurpijl… Hij ziet er goed uit! En dat is nog wel eens een issue met volledig elektrische auto’s!

Voor de particuliere koper is een e-Golf echter een grote investering. Een exemplaar als deze uit 2017 stammende Volkswagen met 21.000 KM op de teller kost in Nederland al gauw €23.000,- of meer… Hoewel er geen BPM voordeel te behalen is bij import van een EV, is ook hier import weer interessant; dit exemplaar, afkomstig van een officiële Volkswagen dealer, kost “slechts” €20.800,- rijklaar op Nederlands kenteken. En dat inclusief Volkswagen “DasWelt” garantie.

Het aanbod van dergelijke, 136 PK sterke, e-Golf’s begint in Duitsland toe te nemen daar er veel na drie jaar uit de lease komen. En daarbij zijn ze uitgevoerd in andere leuke kleuren dan het in Nederland gebruikelijke wit… Ook hier geldt… Wij helpen u graag met het vinden én importeren van een fraaie en 100% elektrische Volkswagen!