ImportStory's

Audi Q7 55 TFSi-e S-Line – December 2021

Oei! Ook deze fraaie Audi Q7 55 TFSi-e Quattro met S-Line pakket, die wij afgelopen zomer voor een client hebben geïmporteerd, zijn wij glad vergeten aan onze volgers voor te stellen…

Audi was -voor zover wij na kunnen gaan- het eerste merk dat een SUV als Hybride-Diesel aanbood. Deze auto was vanaf 2015 populair als leaseauto (voor diegene met een flink leasebudget) aangezien de bijtelling lager was dan bij een “normale” Q7. Een gebruikte Hybride diesel is voor de gemiddelde koper van een gebruikt exemplaar natuurlijk niet ideaal; het wegenbelastingvoordeel is weg c.q. gaat weg, de fabrieksgarantie op de hybride-accu is eveneens voorbij.

Reden voor onze client om uit te zien naar een benzine-hybride en die vonden wij bij een Audi dealer in Rheinland-Pfalz. De auto werd in december 2021 voor het eerst in gebruik genomen en reed bij de eerste eigenaar slechts 16.000 KM. Uiteraard is de auto van alle gemakken voorzien. Alleen een panoramadak heeft de auto niet. Dit was in 2021, wegens de wereldwijde verstoring van de productieketen, een lastig / niet verkrijgbare optie. Wij konden in ieder geval geen exemplaren vinden die deze optie wél hadden.

Op Audi’s uit Duitsland is het altijd leuk besparen… In dit geval €8.000,- netto! Freude am Fahren én sparen! 🙂