ImportStory's

BMW 530i Touring M-Sport – Juli 2018

U kent vast het gezegde “als iets te mooi klinkt om waar te zijn dan is dat het vaak ook”. Dit geldt voor de automobielbranche misschien nog wel weer dan voor andere takken van sport… 😉

Voor deze BMW 530i Touring M-Sport uit juli 2018 geldt dit gezegde echter niet! Waarom dit zo is? Simpel! Deze zwarte Touring reed slechts 4.000 KM in dienst van BMW AG Oostenrijk, hierna kwam de auto terecht bij een Duitse BMW Specialist die de auto aan onze cliënt verkocht en AutoRaad inschakelde voor de afwikkeling van de import. Rijklaar op Nederlands kenteken bedraagt de investering €47.500,-. Enigszins vergelijkbare G31’s (zoals de auto intern door BMW wordt genoemd) beginnen in Nederland bij €50.000,-. En dan staan er geen 4.000 maar minimaal 20.000 KM’s op de teller… De nieuwprijs bedroeg een vette €86.500,-.

Slechts 4.000 KM… Deze auto is werkelijk als nieuw! Ook valt de auto nog onder de fabrieksgarantie, een veilig gevoel voor het geval dat er iets mis mocht zijn met de auto.

Deze 252 PK sterke Touring is naast het M-Sport pakket voorzien van zaken als adaptieve cruise-control, HiFi Professional icm. Apple CarPlay, een glazen panorama-dak, head-up display en ook voor de schakelflippers aan het stuur en de 19” M-Sport velgen moest bijbetaald worden…

Van zo’n enorm nieuwe, maar desondanks “gebruikte” BMW zal er niet snel een tweede beschikbaar zijn maar dit zoeken wij natuurlijk graag voor u uit!