ImportStory's

Volkswagen Tiguan 1.5 TSI DSG Join – Dec.-2018

Vroeger zei men wel eens dat de Fransen alle goede wijn voor binnenlandse consumptie hield en het mindere spul voor de hoofdprijs aan het buitenland verkocht… Of dat waar is en was laten we in het midden maar wat Frankrijk met de wijnen deed doet Duitsland met speciale (actie) modellen voor diverse auto’s! De hier getoonde Volkswagen Tiguan 1.5 TSI met DSG Automaat is een zogenaamde “Join” uitvoering die nooit naar Nederland werd verscheept.
 
Zonde, want de auto heeft vrijwel alles dat het autorijden fijner maakt aan boord! Onder andere verwarmde stoelen voor en achter, een verwarmd stuur (!), grote navigatie i.c.m. Apple Carplay, een panoramadak etc. Bij deze uitvoering zitten standaard een tikkeltje ordinaire zwarte velgen, deze hebben wij voor veel nettere exemplaren laten vervangen.
 
Deze 150 PK sterke en slechts 7 maanden oude Tiguan heeft slechts 6.800,- KM op de teller. De rijklaarprijs op Nederlands kenteken bedraagt een kleine €37.000,-. Een korting van een goede 18% t.o.v. de nieuwprijs… En dan te bedenken dat deze Volkswagen feitelijk nieuw is en tot 2023 volledige fabrieksgarantie heeft… Niet gek, toch?!

 

Geef een reactie