ImportStory's

Volkswagen Passat Variant GTE – Maart 2021

Wie op Mobile.de het aanbod van jong gebruikte hybride Volkswagen’s volgt -en dat doen wij geregeld- valt wellicht het volgende op; de oude vertrouwde, 150 PK sterke 1.4 “DGE” motor (die als hybrid geen distributieketting maar een distributieriem heeft) was in 2020 en erna meer dan ruim op voorraad en ook had Volkswagen liters verf in de kleur “Uranograu” op de plank liggen want veel Passat GTE’s, Golf GTE’s en e-Golf’s van die jaren werden in deze kleur geleverd.

We zoomen in op de Passat Vatiant GTE; deze werd -voornamelijk door Volkswagen Finance- in grote getallen in de lease uitgezet en deze auto’s komen nu wederom in grote getallen retour. Mocht u in de markt zijn voor een Passat Variant (GTE) dan is het verstandig om over de grens te kijken; het scheelt u namelijk al gauw €2.750,- netto. En dat men dezelfde zekerheden en garanties.

Deze Passat Variant GTE werd in Maart 2021 voor het eerst in gebruik genomen in de omgeving van het Zuid-Duitse Bad-Rappenau. De auto werd zakelijk maar feitelijk nauwelijks bereden; na 2,5 jaar staan er slechts 31.000 gedocumenteerde kilometers op de teller.

In Nederland zal de auto gebruikt worden om meerdere malen per week van Amsterdam naar Weesp te rijden; een afstand die perfect elektrisch afgelegd kan worden. Voor de jaarlijkse vakanties naar Zuid-Europa kan er meer dan genoeg mee en zorgt de 150 PK sterke benzinemotor ervoor dat je de overvolle laadpunten vrolijk voorbij kan rijden… 🙂