ImportStory's

Volkswagen Passat Variant 1.6 TDI R-Line – December 2016

Als vertegenwoordiger van een grote Duitse sappenfabrikant kan je je natuurlijk niet in een simpele Passat vertonen… Derhalve bestelde deze goede man in december 2016 een Passat Variant met een schone en zuinige EURO 6 1.6 TDI motor gekoppeld aan een DSG-automaat in een R-Line trim. Deze herkent men aan de sportstoelen met massage-stand en verwarming, sportstuur, verduisterde ramen, adaptive cruisecontrol, navigatie af-fabriek met Apple CarPlay, LED verlichting etc. In Nederland kostte deze auto nieuw al gauw zo’n €46.000,-… Drie jaar en 120.000 KM later staat de auto voor €16.300,- voor de deur…
 
-60% voor een auto die amper een derde van zijn levensduur erop heeft zitten. Niet gek! 🙂 Zeker als je beseft dat men voor dit geld een volledig dealeronderhouden auto krijgt met een jaar EU-Garantie van Volkswagen en dus niet van een of andere vage verzekeringsmaatschappij… En met het bespaarde geld heeft men nog budget om een maatje grotere velgen te laten monteren. Dat zal bij deze Variant de spreekwoordelijke kers op de taart zijn!
 
Ook hier in Nederland zal deze Passat zakelijk ingezet worden, precies hetgeen waarvoor deze grote station drie jaar geleden werd gebouwd!

 

Geef een reactie