Algemeen

Volkswagen Passat Variant 1.4 TSI – Mei 2013

De prijs per vierkante meter… Voor wie zich verdiept in de huizenmarkt van een stad als Amsterdam een interessant gegeven. Ook voor auto’s geldt; hoe meer m2’s per uitgegeven euro hoe beter!
 
De Volkswagen Passat biedt veel ruimte voor de hoeveelheid te investeren geld. Als u ervoor kiest om de Passat met hulp van AutoRaad aan te schaffen houdt nog eens een additionele €2.500,- in zijn of haar zak. Het voert te ver dit terug te rekenen naar een besparing mer m2 maar u begrijpt waar wij heen willen…
 
Deze Passat Variant 1.4 TSI met 120.000 KM op de teller komt uit 2013. Zoals bij bijna elke Duitse auto werd er driftig in de optielijst aangekruist bij aanschaf van de auto. Staat ‘m goed, dat chique bruine jasje gecombineerd met verduisterde ramen. Zitten doet men op verwarmde en in hardheid verstelbare stoelen. Bellen en muziek luisteren via de BlueTooth functie die het af-fabriek gemonteerde navigatiesysteem herbergt.
 
Oh ja, vanzelfsprekend heeft de auto een fraaie set lichtmetalen wielen. Voor aflevering hebben wij de auto echter op de -kosteloos meegeleverde- winterwielen laten zetten.
 
Ook meer m2 auto voor minder geld? U weet ons te vinden!

Meer ImportStory’s vindt u op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/autoraad/

Geef een reactie