ImportStory's

Tesla Model S 85D – Dec. 2015

Tesla’s en dan vooral de Model S… Het zijn toch wel hele gave maar ook verrekte kostbare auto’s! Zeker wanneer je geen genoegen neemt met een “tamme” 75… Een vierwielaangedreven 85 “doet” in Nederland al gauw €54.000,- incl. BTW… Voor dit bedrag krijgt u – ook wanneer u een Tesla in het buitenland koopt – een auto waarmee u het autoleven lang gratis gebruik kunt maken van de Tesla Superchargers in geheel Europa en waarvoor u in Nederland geen wegenbelasting hoeft te betalen.

De door ons geleverde Tesla Model S 85 – die in slechts 4,5 sec. naar de 100 km/h snelt – kostte all-in €55.000,-. U leest het goed; €1.000,- méér.

Hiertegenover staat wel dat deze Tesla slechts 70.000 KM op de teller heeft en de auto, inclusief de lichtmetalen velgen, er vrijwel als nieuw uitzien. Het bovengenoemde Nederlandse exemplaar had 130.000 KM op de teller en aan de gebruikssporen te zien was er niet zachtzinnig mee omgesprongen…

Deze Tesla werd bereden door een keurige Duitse arts die, af te lezen aan de bestemmingen in het navigatiesysteem, vooral golfbanen rondom München en Starnberg aandeed. Je kan het slechter treffen 

Goed, het was voor ons een meer dan geslaagde ervaring! Bent u op zoek naar een fijne, gekoesterde en voordeliger Tesla? Wij helpen meer dan graag!

 

Geef een reactie