ImportStory's

Skoda Superb Combi 2.0 TDI – Augustus 2017

Zoals u wellicht weet zoeken wij in 99% van de gevallen (mee) naar de nieuwe auto voor onze cliënten. Dit waar andere partijen alleen aangeven waar je precies moet zoeken en graag een seintje krijgen wanneer je er als koper uit bent. Dit terwijl het zoeken -wat ons betreft- juist leuk (en verslavend…) is! 😉

Regelmatig krijgen wij als zoekcriteria mee “groot, donkere kleur, cruise control en voor de rest zoek je het zelf maar uit”. Als de koper in kwestie dan ook nog eens 60.000 KM rijdt én bijna 2m lang is dan kan je wat ons betreft niet om de Skoda Superb Combi heen. En aldus geschiedde!

In de fraaie (en in de 2e WO niet al te zeer beschadigde) stad Bamberg vonden wij deze uit augustus 2017 stammende Skoda Superb Combi 2.0 TDI met 150 PK en snel schakelende DSG automaat. De eerste eigenaar reed in 3,5 jaar 115.000 KM met de auto. Deze kilometers werden in luxe afgelegd; leer, verwarmde en gekoelde (!) stoelen, adaptive cruise-control, DAB tuner etc. het zit er allemaal op! Daarbij kopen wij graag bij merkdealer omdat onze cliënt dan de zekerheid heeft van een jaar garantie die ook in Nederland “geldig” is. Overigens een luxe waar de autokoper in Nederland vaak voor moet bijbetalen. In Duitsland vaak niet!

Nieuw kostte deze Superb net geen €49.000,-. Nu 3,5 jaar later is onze cliënt €20.000,- kwijt. Een relatief laag bedrag voor zo enorm veel m3 auto!