ImportStory's

Opel Insignia 1.4 ST – Maart 2017

AutoRaad krijgt steeds meer volgers, leuk! Wie ons sinds begin dit jaar volgt zou kunnen denken dat alleen auto’s van de merken Audi en BMW welkom bij ons zijn… Niets is minder waar! Daarom vandaag een periodieke herinnering dat alle merken bij ons in Naarden mogen logeren, zo lang het maar zin heeft om ‘m uit Duitsland te halen!

Dat is bij deze 4 jaar oude Opel Insignia 1.4 ST absoluut het geval! En dit ondanks het feit dat Opels in Nederland vaak al scherp geprijsd zijn. De auto begon zijn leven als demonstratieauto van de Opel dealer in Dortmund. Na een halfjaar kwam deze in het bezit van een dame die in 3,5 jaar 65.000 KM met deze ruime stationcar reed. Aangezien het een demonstratieauto betreft werd deze met flink wat opties besteld; verduisterde ramen, verwarmde stoelen & stuur, Apple CarPlay, elektrische kofferklep etc. het zit er allemaal op!

Inclusief alle kosten en een jaar garantie staat deze auto voor €16.000,- voor de deur. Een aankoop van een vergelijkbaar uitgevoerde auto via een Nederlandse Opel Dealer zou minimaal €3.000,- meer hebben gekost. En dat met dezelfde garantie. Dan is import bepaald geen verkeerde keuze!

Geef een reactie