ImportStory's

Mercedes-Benz C280 Estate – Feb. 2009

Een absolute “Rarität”; dat is deze handgeschakelde Mercedes-Benz C280 V6 met 230 PK. Inderdaad, HANDGESCHAKELD! En dat i.c.m. een heerlijke, 230 PK sterke 6-Cilinder motor.
 
De auto begon zijn leven als demonstratieauto van de Mercedes-Benz fabriek in Bremen. Als ik mij niet vergis worden de stationcars en cabriolets van “Das Haus” daar in het Noorden van Duitsland gebouwd. Demonstratieauto betekent veel opties! Deze W204 is onder andere voorzien van leer, panoramadak, elektrische achterklep, COMAND navigatiesysteem, wegklapbare trekhaak (het blijft toch een Mercedes 😉 etc.
 
De auto werd na een halfjaar verkocht aan een ouder echtpaar dat in de buurt van de Zuid-Duitse Bodensee woonde. Bij dit echtpaar stond de auto meer droog en wel in de garage dan dat hij reed; de kilometerstand bedraagt slecht 68.500 KM. De officiële Mercedes-Benz Dealer zorgde voor het onderhoud.
 
Goed, wat overblijft is dat je voor de fractie van de nieuwprijs een zo goed als nieuwe Mercedes-Benz aanschaft die amper ingereden. Een auto waar wij vrolijk van worden! Daarbij een auto die waarschijnlijk niet veel minder waard zal worden…

Meer ImportStory’s vindt u op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/autoraad/

Geef een reactie