ImportStory's

Mercedes-Benz C180 Avantgarde – Mei 2016

We merkten het al eens eerder op; wij krijgen maar weinig zoekopdrachten voor het merk Mercedes-Benz. Jammer, het is en blijft een van onze favoriete merken!

Maar als er dan een zoekopdracht binnenkomt, dan is het ook gelijk een goede, zoals voor deze Mercedes-Benz C180 Aut. Avantgarde! Deze uit mei 2016 stammende W205 (zoals dit type intern door Daimler wordt genoemd) is af-fabriek voorzien van LED verlichting, navigatie, lane-assist, blind-spot assist en nog enkele andere comfort en veiligheid verhogende zaken. Laatstgenoemde opties zijn in Nederland vrij zeldzaam op een C180, vandaar ook hier weer de keuze om bij onze Oosterburen te shoppen. Naast het prijsverschil van rond de €2.000,-…

Op de teller staan slechts 26.000 aantoonbare kilometers. Waarvan het grootste deel door de eerste eigenaar werden gemaakt. Deze meneer was werkzaam bij de Mercedes-Benz fabriek in Bremen, alwaar deze C-Klasse, samen met andere modellen als de E-Klasse Coupé en Combi, GLC, SL en nog wat andere modellen, van de band loopt. Dus niet in Stuttgart, de “Heimat” van Mercedes-Benz.

De tweede eigenaar was een oudere Duitse heer die, gezien het geringe aantal gereden kilometers, wellicht voordeliger uit was door een taxi bestellen. Maar goed, wij kunnen hem slechts dankbaar zijn voor de goede zorgen! 🙂

En zo staat er voor “slechts” €26.000,- een meer dan goed uitgeruste en zo goed als nieuwe Mercedes-Benz voor de deur. Niet gek!