ImportStory's

Jaguar XE 20t Portfolio – Juni 2015

De beter betaalde (account)manager die 5 jaar geleden €65.000,- mocht stukslaan op een nieuwe auto meldde zich over het algemeen bij de BMW of Audi dealer of in sommige gevallen bij Mercedes-Benz. Maar weinigen zette koers naar de Jaguar dealer en dat is eigenlijk best zonde want zeg nou zelf; zo’n Jaguar XE 20t Portfolio ziet er toch bepaald niet verkeerd uit!

Voor de koper van een gebruikte auto is dit echter goed nieuws… Men koopt voor rond de €26.500,- een auto die je maar weinig ziet en waarvan de afschrijving al grotendeels door iemand anders in betaald.

Deze 200 PK sterke Indiase Engelsman (Het Indiase Tata is immers eigenaar van Jaguar) werd in juni 2015 in gebruik genomen als demo van de Jaguar dealer in het Duitse Münster. Aangezien het een demo was werd de auto van prettige opties voorzien zoals een schuifdak, elektrische achterklep, Meridian Soundsystem, verwarmd stuur, elektrische stoelen met geheugen etc. Na enkele maanden kocht een advocaat uit Frankfurt am Main de auto. Deze gebruikte de auto amper; slechts 7.000 KM werd er per jaar mee gereden. Wederom goed nieuws want er staat zo voor een mooie prijs een gebruikte maar rondom als nieuwe Jaguar voor de deur.

En zo helpt AutoRaad ook graag wanneer er een Engelsman uit Duitsland moet komen! Graag zelfs!