ImportStory's

BMW M2 DCT – Feb.-2017

Wanneer je meer dan aan een gemiddeld aantal km’s per jaar aflegt, een goede 40.000 KM in dit geval, dan kom je al gauw in een “verstandige” en zuinige diesel terecht… Maar het kan ook anders! In dit geval werd AutoRaad benaderd om een 370 PK sterke Long Beach Blauwe BMW M2 met halfautomatische DCT versnellingsbak te zoeken. Een automaat is immers wel zo prettig als je zo veel onderweg bent 🙂
 
Wij kwamen uit bij een dealer in Baden-Württemberg die een grote voorliefde heeft voor BMW M-Sport modellen; naast deze M2 had meneer nog enkele fraaie en zo goed als nieuwe M-Sport modellen op voorraad.
 
Deze specifieke M2 komt uit februari 2017 en heeft buiten een panoramadak en parkeersensoren in de voorbumper alle mogelijke fabrieksopties (vaak een gevaarlijke claim… Ik hoor het graag als ik iets gemist heb 😉 De auto was het eerste jaar in bezit van BMW AG, hierna werd de auto gebruikt in de privé voorraad van de verkopend dealer. De kilometerstand bedroeg bij overname een schamele 7.300 KM. Vanzelfsprekend van begin tot eind gedocumenteerd.
 
Nieuw kost zo’n fraaie en 370 PK sterke M2 al gauw een goede €89.500,-. Deze amper gebruikte M2 kost nu een derde minder. Dit inclusief de kosten t.b.v. een trits gecertificeerde alarmsystemen die wij in opdracht van de verzekeringsmaatschappij in hebben laten bouwen.

Geef een reactie