ImportStory's

BMW 530i xDrive M-Sport – Augustus 2018

Zo net voor het weekend sluiten wij de week graag af met een positieve noot; de coronacrisis heeft er weliswaar voor gezorgd dat de prijzen van (gebruikte) auto’s enorm gestegen zijn maar OOK dat deze veel duurdere auto’s véél minder op de teller hebben!

Neem deze BMW 530i xDrive M-Sport G30 die voor het eerst in gebruik genomen werd in Augustus 2018. De eerste eigenaar mocht een nieuwe BMW uitzoeken en bestelde écht iets bijzonder; een 252 PK sterke vierwielaangedreven xDrive in Mediterran Blau, M-Sport pakket, Apple CarPlay, schakelflippers aan het stuur, Harman-Kardon Soundsystem, schuifdak en nog wat klein grut. Kortom, een heerlijke auto om lekker kilometers mee te vreten, hetgeen de eerste 1,5 jaar ook gebeurde. Maar toen kwam corona en werkte men vanuit huis en vergaderingen vonden online plaats… En zo gebeurde het dat deze fraaie 5 na 4 jaar slechts 36.000 KM op de teller heeft. Vraag niet hoe het kan maar profiteer ervan!

En zo is deze blauwe M-Sport een waardig opvolger van de F10 528i die wij in 2017 aan onze client leverde. De auto vonden wij bij een Noord-Duitse BMW Dealer zodat onze client optimaal beschermd is met Premium Selection garantie. All-In kostte deze amper ingereden BMW €38.500,-. De nieuwprijs bedroeg €80.400,-. Met €1,16 afschrijving per kilometer mogen wij de eerste eigenaar dankbaar zijn. De komende kilometers zullen een stuk goedkoper zijn. In Nederland vindt u een dergelijke BMW uit 218 voor hetzelfde geld maar dan heeft ‘ie wel 100.000 KM op de teller. En zo brengt BMW “Freude am Fahren” en AutoRaad “Freude am Sparen”. Prima deal!