ImportStory's

BMW 420i Cabriolet – Juni 2018

Vandaag is de buitentemperatuur weer eens boven de 10 graden; niet fijn voor de winterbanden maar verder helemaal niet verkeerd  En daarbij een uitgelezen kans om lekker met het dak open te rijden! De onlangs door ons gevonden en geïmporteerde BMW 420i Cabriolet uit juni 2018 is opvallen Sunset Orange is daar werkelijk een perfecte auto voor!

Want zeg nou zelf… Zwarte cabriolet ’s rijden er al genoeg… Niet verwonderlijk dat BMW de gefacelifte 4-Serie in 2017 in deze kleur aan de wereld voorstelde op de autobeurs van Geneve.

Deze 420i werd in Juni 2018 door zijn eerste eigenaar opgehaald in Aachen; deze heer reed slechts 10.000 KM per jaar en als de BMW eens naar de werkplaats moest dat ging hij uiteraard naar de BMW Dealer. Een kraakheldere en nauwelijks gebruikte auto. En met het wegklapbare stalen dak is het een auto die je zonder grote zorgen in de grote stad kan parkeren.

All-In staat de auto voor €36.000,- voor de (Nederlandse) deur. Dit is zo’n €4.000,- voordeliger dan een in Nederland aangeboden 420i Cabriolet. En dat met dezelfde (Premium-Selection) garantie…