ImportStory's

BMW 318i Touring Aut. E91 – April 2010

De BMW 3-Serie Touring van het type E91 (2005-2012) is een auto waarvan wij er veel hebben geïmporteerd. Sterker nog, u ziet hieronder het 19e exemplaar dat wij in de vingers mochten hebben!

Niet vreemd als je bedenkt dat je met een E91 een goed uitziende, prettig rijdende en niet al te kostbare auto koopt. Goed, ontzettend ruim is hij niet maar voor het oog is de aflopende lijn van de kofferbak bepaald fijn 

U weet inmiddels dat onze oosterburen hun auto’s veel beter aankleden dan de gemiddelde Nederlandse (nieuw)koper. Deze 318i Touring Aut. Van april 2010 is zeer compleet geconfigureerd met onder andere leren bekleding, Navi Professional, Xenon verlichting, panoramadak, verwarmde stoelen etc.

Op de teller staan slechts 100.000 aantoonbare kilometers. Een afstand die door 2 eigenaren werd afgelegd. De laatste eigenaar heeft de bij dit motortype niet al te best bekend staande distributieketting laten vervangen, een zorg minder.

Een investering van nog geen €12.000,-. Zie voor dat bedrag maar eens een tweede met deze uitrusting in Nederland te vinden!

Geef een reactie