ImportStory's

Audi Q7 3.0 TDI Quattro – Januari 2016

Van een Renault Mégane station overstappen naar een Audi Q7… Niets ten nadele van de Renault maar dat is werkelijk een reuzenstap vooruit!
 
Deze 7-zits Audi Q7 komt uit januari 2016 en had op moment van aanschaf slechts 61.000 KM op de teller. De koop van deze “scheckheftgepflegte” werd bij Audi München gesloten en is inclusief een jaar verlengde fabrieksgarantie. Onder de motorkap ligt een 3 liter tellende 6-cilinder diesel die 272 PK op de been brengt. Naast het obligate roetfilter is de auto eveneens van een “AdBlue” c.q. NoX katalysator voorzien die de schadelijke stikstof emissie voor zo’n 80% reduceert.
 
Deze Q7 werd af-fabriek van een aantal leuke zaken voorzien… Onder andere 21″ velgen, luchtvering, dubbel gelaagd / geluidswerend glas, standkachel, virtual dashboard, nightvision (zie foto’s!), een altijd handige trekhaak en dan vergeten we vast nog het een en ander.
 
Nieuw kostte een dergelijke auto in Nederland rond de €127.000,-. Gebruikt vraagt men voor een vergelijkbare Q7 zo’n €59.000,-. Deze Q7 hebben wij voor nét iets meer dan €50.000,- kunnen leveren… De lange rit naar München derhalve méér dan waard!

Geef een reactie