ImportStory's

Audi Q5 2.0 TFSi Quattro – Januari 2018

Auto’s zoals deze Audi Q5 worden vaak besteld met aardig wat “bling-bling” aan boord en aan de buitenkant. Maar zoveel mensen, zoveel smaken… Niet iedereen voelt zich prettig in een auto met 21” velgen, sportstoelen en verduisterde ramen. Wij kregen dan ook als opdracht een zo “gewoon” mogelijke Audi Q5 met benzinemotor te vinden.

Zoals u op de foto’s kunt zien zijn wij daar aardig in geslaagd!  Het gaat hier om een “Mondschein-blauwe” Audi Q5 2.0 TFSi Quattro met 252 PK. Het interieur is voorzien van normale stoelen met grijs leer. De eerste berijder van de auto betrof de directeur van het universitaire ziekenhuis in Keulen. Deze heer of mevrouw bestelde wel een volledig digitaal dashboard, adaptieve cruise control, stoelen met verstelbare lendesteunen, MMI Navigatie etc. Van afzien is derhalve geen sprake!

Nieuw kostte deze Audi in 2018 €79.500,-. Gebruikt “doen” dergelijke Quattro’s al gauw €48.000,-. Onze cliënt was dik €4.300,- voordeliger uit! En dat voor een auto met slechts 22.000 KM op de teller en nog 3 jaar fabrieksgarantie!