ImportStory's

Audi A4 Avant 2.0 TFSI 224 PK – Augustus 2014

Hofheim am Taunus is een klein dorpje dat een paar minuten voor Frankfurt am Main ligt. Het is er behoorlijk “aangeharkt”, vredig en noem maar op. Er zijn veel kleine winkeltjes en een enorme Audi Dealer. Bij deze Audi Dealer kocht de plaatselijke apotheker in Augustus 2014 deze Audi A4 Avant 2.0 TFSI met maar liefst 224 PK. Naast het zwarte lederen interieur werd de auto voorzien van een adaptieve cruise-control, panoramadak, dode-hoek detectie, lane-assist etc. Kortom, een complete auto! Een auto die in Nederland €63.300,- zou hebben gekost.
 
De apotheker reed slechts 60.000 schadevrije kilometers met de auto en zo kwam de auto weer terug bij Audi Hofheim en werd deze onder het “Audi Gebrauchtwagen Plus” label (dus met een jaar garantie) verkocht aan onze client; een echtpaar dat eveneens werkzaam in de gezondheidszorg is. De all-in prijs op Nederlands kenteken bedroeg nu “slechts” €24.000,-. Geen klein bedrag maar bepaald niet gek voor zo’n volle en “neuwertige” Audi. In Nederland amper te vinden in deze staat.
 
Ook van deze Avant zijn nog genoeg mooie exemplaren vindbaar bij onze Oosterburen! Wij helpen graag met het zoeken van de meest passende 🙂

Geef een reactie