ImportStory's

Audi A3 Sportback – Maart 2013

Vaak een punt van discussie; heeft het zin om een “oude” auto (in dit geval eerste toelating maart 2013) te importeren…? Ons antwoord is en blijft; soms wel, soms niet…

Voor een vaste klant vonden wij deze 2013 Audi A3 Sportback 1.4 TFSi met 114.000 KM op de teller in het niet erg spannende maar wel mooie plaatsje Minden. De auto reed zijn eerste jaar bij Audi AG en vanaf 2014 tot kort geleden bij een Cardioloog uit datzelfde Minden die de auto -waarschijnlijk- als tweede auto gebruikte, onder een carport of in een garage stalde en braaf elk jaar naar de plaatselijke Audi dealer bracht voor het noodzakelijke onderhoud. Deze intern door Audi “8P” genoemde A3 is een van de laatste exemplaren van deze serie. Misschien juist daarom dat hij met fraai alcantara / half leder werd uitgevoerd. Verwarmde stoelen, climate-control en andere zaken zijn uiteraard gewoon aan boord.

Een zeer goed behandelde Audi waaraan je de 114.000 KM feitelijk niet kan zien… Prijs voor al dit moois? €12.000,- all-in. In deze totaal overhitte markt zien wij ze voor dergelijke bedragen niet in Nederland staan. En al helemaal niet in deze zeer goede en onverprutste staat!