Algemeen

Audi A3 1.8 T Ambiente – Mei 2001

De Audi A3 van het type “8L”, voor en kort na de eeuwwisseling was dit dé auto voor de succesvolle accountant / accountmanager of IT’er (remember Netscape?). Met zo’n A3 straalde je uit dat je het goed voor elkaar had. Zo goed zelfs dat je i.p.v. een obligate Golf 4 TDi jezelf een A3 cadeau kon doen c.q. kon leasen.

Flash forward minimaal 15 jaar en de 8L is inmiddels een vergeten Youngtimer. Zeg nou zelf, hoe vaak zie je er nog een op de weg?

Dit exemplaar kwam in medio 2001 van de band rollen en heeft bij de eerste eigenaar (en hierna diens zoon) slechts 46.000 KM gereden in en om München.

Het gaat om een exemplaar dat voorzien is van een 150 PK sterke 1.8 Turbomotor gekoppeld aan een 4-Traps automaat. Deze “Ambiente” uitvoering is rijkelijk voorzien van écht nephout, climate control en radio af-fabriek.

Deze zo goed als nieuwe Audi A3 zal per heden gebruikt worden om fiscaalvriendelijk in de dagelijkse file van het Gooi naar Amsterdam en vice versa te tuffen. En dat voor nog geen €6.500,-!

Meer ImportStory’s vindt u op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/autoraad/

Geef een reactie