ImportStory's

Alfa Giulia 2.0 T AWD Veloce – Mei 2017

Bij AutoRaad zijn we vooral autoliefhebbers, als wij een opdracht krijgen om een Alfa Romeo Giulia te vinden en te importeren dan worden wij daar oprecht enthousiast van… Zéker wanneer het een -relatief zeldzame- 280 PK Veloce uitvoering met vier-wielaandrijving betreft!
 
Wat een geweldige auto! En ook nog eens in een heel fraai jasje 🙂 En waar de Alfa 159 toch wel erg veel General Motors onderdelen bevatte is deze Giulia een échte Alfa. Maar wel een met een bijna Duitse afwerking; geen rammels en kraakjes en de portieren brengen een solide “plof” ten gehore wanneer je deze sluit.
 
Deze specifieke Giulia werd de eerste 2 jaar door een Alfa liefhebber uit het Belgische Kapellen gereden. De wegen bij onze Zuiderburen zijn inmiddels niet meer de hobbelpaden van weleer, daarom rijdt deze Alfa nog steeds als een nieuwe! Kan ook niet anders, er staan slechts 29.000 KM’s op de teller.
 
Nieuw kost deze Giulia zo’n €57.000,-. Nu staat deze voor bijna een derde minder rijklaar op de oprit. En zo was de eerste Alfa import in de geschiedenis van AutoRaad direct een schot in de roos. Wat een fijne auto!

 

Geef een reactie