ImportStory's

Hyundai Kona Electric 204 PK – September 2020

Dat de benzineprijzen nogal gestegen zijn de laatste tijd weet vrijwel iedereen. De case voor volledig elektrisch rijden wordt mede daardoor sterker en sterker. Maar elektrische auto’s voor de “massa”, die zijn er nog niet zo enorm veel. Hyundai bouwt echter met deze 204 PK sterke en volledig elektrische Kona simpelweg een enorm goede, praktische en redelijk betaalbare auto!

Hoezo praktisch? Nou! Met een volle accu kom je, als je je een beetje gedraagt en de verwarmde stoelen, stuur etc. lekker uit laat staan, een kleine 400 KM.

Dit “Sunset Red” met “Dark Knight” zwart dak gespoten exemplaar begon zijn leven in september 2020 als demo van de Hyundai dealer in Keulen. Een dealer met de naam “LÖKO”. Maar leuk-o was het er bepaald niet. Wat een prutsers. Maar goed, de auto werd besteld met alle opties (behalve een panoramadak) die Hyundai in 2020 kon leveren; een soundsystem van KRELL, verwarmde en geventileerde voorstoelen, verwarmde achterbank, leer, adaptive cruise-control, lane-assist etc. Het is allemaal aan boord.

Ook hier is men -zoals u van ons gewend bent- voordeliger uit; een goede €2.500,- netto. Daarvoor kan de auto flink wat keren “gratis” bij Fastned aan de stekker 🙂