ImportStory's

BMW X7 40i xDrive M-Sport – Januari 2021

De Volvo XC90 is onze “go-to car” wanneer een client een 7-zitter met een hoge instap zoekt. Maar niet iedereen loopt warm voor zo’n vette Zweed, zeker niet wanneer BMW het favoriete merk is. Gelukkig levert BMW eveneens een 7-zitter in de vorm van de enorme X7! Duidelijk te zien dat dit geen klein boodschappenwagentje betreft… Deze X7 40i xDrive is ook nog eens een M-Sport uitvoering hetgeen ‘m nog iets minder “subtiel” maakt…

Deze X7 werd in het voorjaar van 2021 voor het eerst in gebruik genomen door een middenvelder van voetbalclub Karlsruher SC -uitkomend in de tweede Bundesliga- die de auto vast goed kon gebruiken bij uitwedstrijden met zoveel zitplaatsen.

Buiten het M-Sport pakket werd er voor een kleine €20.000,- aan opties bijbesteld. We zullen u niet vervelen met een opsomming hiervan maar u ziet zelf dat de 21” velgen de auto goed staan, men met de Driving Assistant Plus voldoende bescherming heeft tijdens het rijden en dat men héérlijk zit in de comfortstoelen.

Deze X7 wordt in de USA gebouwd. Niet vreemd aangezien in dat land de vraag naar zo’n enorme SUV het grootst is. In Nederland wordt en werd de X7 niet veel verkocht. Niet gek als je in ogenschouw neemt dat deze X7 nieuw maar liefst €149.000,- euro zou kosten… Groot én gaaf, deze X7!