ImportStory's

BMW 540i Touring M-Sport – Oktober 2017

Het is niet de eerste keer dat een cliënt zich bij ons meldt voor een BMW 520i Touring, of misschien een 530i en uiteindelijk met een 540i Touring M-Sport naar huis gaat. Wat prijs betreft scheelt het soms niet eens zo veel en bij 10.000 KM per jaar maakt het extra benzineverbruik niet enorm veel uit. En dan is het spreekwoord “go big or go home” niet eens zo’n hele gekke!

Deze BMW 540i Touring xDrive M-Sport uit oktober 2017 werd nieuw aangeschaft door een fysiotherapeut uit Schwäbisch Gmund. In 3,5 jaar reed hij slechts 32.000 KM met de auto. Zaken als een standkachel, trekhaak af-fabriek, driving-assistent plus etc. werden meebesteld, Hifi Professional . Harman Kardon niet… Het is maar waar je prioriteiten liggen. Uiteraard komt de auto van een officiële BMW Dealer en dus inclusief een jaar Premium Selection garantie.  

In Nederland kreeg men in 2017 de sleutels pas overhandigd na het overmaken van €104.000,-. Nu staat de auto voor €45.000,- rijklaar voor de deur. Geweldig fenomeen, dat afschrijven! En wat ons betreft staat het Carbonschwarz erg goed bij de chrome dakdragers, bij M-Sport uitvoeringen worden deze vaak donker uitgevoerd. En het geluid van een BMW zescilinder…  Er is weinig beter dan dat!